۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۵۱

رئیس پلیس راه استان قزوین:

سوانح رانندگی در قزوین دو کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت

سوانح رانندگی در قزوین دو کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت

قزوین- رئیس پلیس راه استان قزوین از وقوع ۲ فقره حادثه رانندگی و کشته شدن ۲ تن و مصدومیت یک نفر در قزوین خبرداد.

سرهنگ نصرالله بیگلری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عوامل پلیس راه پس از کسب خبر مبنی بر وقوع یک فقره حادثه رانندگی در محور «اقبالیه – قزوین» چهار راه نسیم شمال بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: با حضور ماموران در محل مشخص شد یک دستگاه سواری پراید با یک عابر برخورد که بر اثر این تصادف عابر ۹۰ ساله به علت شدت ضربات وارده در دم فوت کرده است.

بیگلری افزود: کارشناسان پلیس راه علت حادثه را عدم توجه به جلو از جانب راننده سواری پراید نسبت به عابر اعلام کردند.

وی اضافه کرد: در حادثه ای که در جاده روستای مهدی آباد به وقوع پیوست، یک دستگاه خودروی سمند  واژگون و بر اثر این حادثه سرنشین ۲۰ ساله خانم در دم فوت و راننده مصدوم که توسط عوامل امدادی به مراکز درمانی منتقل شد.

بیگلری در پایان تصریح کرد: کارشناسان علت این حادثه رانندگی را عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه عنوان کرد

کد مطلب 4276880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha